Теди Александрова се преобрази в истинско Барби  по случай 33-я

...
Теди Александрова се преобрази в истинско Барби  по случай 33-я
Коментари Харесай

Вижте как Теди Александрова отпразнува рождения си ден

Теди Александрова се преобрази в същинско Барби  по случай 33-я си рожден ден. Тя духна 33 свещички на тортата си. Визията й несъмнено прикова мъжките погледи.

Певицата бе избрала за празника секси розова рокля. Събра най-близките си другари и сътрудници. На празненството участваха Емануела, Ариа, Илиян, Супер Саш, моделът Йоан Бекирски.

Теди извърши песента „ Да те копнея ”. Фолк звездата не крие, че обича този собствен персонален празник, тъй като я зарежда с хубави страсти и изненади.

Една част от тях са за нея, а друга – за почитателите й, като през годините постоянно се е старала да ги зарадва с нещо особено в месеца на своя празник. Дали и тази година традицията ще бъде продължена, следва да научим напълно скоро.

На празника Tеди не бе съпроводена от джентълмен. Откакто се раздели с Емрах Стораро тя няма сериoзна връзка.  Двамата имаха много бурна обич, непрекъснато се събираха и разделяха.

" Продължих напред! ", съобщи фолк звездата Теди Александрова във връзка раздялата си с Емрах. Сега наподобява, че е поела по нов път и не гледа обратно.

Последната година бе сполучлива в кариерен проект за изпълнителката. Тя изкара няколко хитови части, някои от които дуетни.

Източник: telegraph.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР